Νίκος Παπανδρέου κατά ραγιάδων υπουργών και ΜΜΕ‏

0
44

Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, παρενέβη  στη δημόσια συζήτηση εξαπολύοντας μύδρους κατά  υπουργών, του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και των Mέων Mαζικης Eνημέρωσης.

H γλώσσα που χρησιμοποιεί (στην επιστολή του προς την ιστοσελίδα i-efimerida.gr) είναι εξαιρετικά επιθετική -ιδιαίτερα για τα στελέχη των κυβερνήσεων του αδελφού του, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί για ραγιαδισμό!

Είναι τόσο οξύς στους χαρακτηρισμούς, ώστε σκεφτήκαμε μήπως δεν είναι εκείνος ο συγγραφέας. Μήπως, δηλαδή, κάποιος έκανε φάρσα στην ιστοσελίδα. Μιλήσαμε, λοιπόν, με τον αγαπητό συνάδελφο Χρήστο Ράπτη (υπεύθυνο του σάιτ), ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι επικοινώνησε ο ίδιος στο τηλέφωνο με τον Νίκο Παπανδρέου. Άρα, δεν χωράει αμφιβολία!

Στο κείμενό του ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου αντιδιαστέλλει την υπερδημοκρατικότητα -όπως λέει- του αδελφού του- με τον τρόπο διακυβέρνησης του πατέρα τους Ανδρέα (ο οποίος έδινε «εντολές«).

Όσο για τις εξελίξεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ… ποιες εξελίξεις;
Τη λέξη παραίτηση για τον Γιώργο τη βάζει σε εισαγωγικά και έμπλεος αγανάκτησης φωνάζει «επειδή το θέλουν τα μήντια; Έλεος«.

Για το τι λένε οι πολίτες, μέσω των δημοσκοπήσεων, ούτε λόγος βέβαια! Για το γεγονός ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ καταγράφεται στο 10%, καμιά συζήτηση.
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα απο το κείμενο του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος -σημειώστε- υπογράφει ως Νίκος Τρότσκυ!

«Πιο ελεύθερα πρωθυπουργός να αφήνει τους υπουργούς του, χωρίς ενδείξεις, αλλά περιμένοντας πρωτοβουλίες δικές τους, δεν έχει περάσει. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ (σε στυλ Καραμανλή και Ανδρέα) και γι αυτό κατηγορήθηκε… Δημοκρατία στο μάξιμουμ. Αν οι περισσότεροι υπουργοί περίμεναν να κινηθούν ΜΟΝΟ με άνωθεν εντολές δείχνει ένα είδος ραγιαδισμού που φαίνεται το θέλουμε…Η υπερδημοκρατία του ΓΑΠ τον έφαγε και όχι το αντίθετο.
Το ότι δεν «
παραιτείται» από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τι σχέση έχει με τη δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα μήντια; Έλεος.
Αυτά για σήμερα, μια μέρα πριν αλλάξει το έτος.

Ν. Τρότσκυ

Κατά κόσμον, Νίκος Παπανδρέου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here