Νίκος Χασαπόπουλος για Novartis: Ουδεμία απολύτως σχέση έχω

0
377

Την έκπληξη και αγανάκτησή του εξέφρασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος για την εμπλοκή του οόματός του στην υπόθεση της Novartis. Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε δήλωση διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Αλεξάνδρου Στρίμπερη.

Αναλυτικά:

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι, από ορισμένους κύκλους αναφέρεται το όνομα μου, στην υπόθεση του φερόμενου σκανδάλου της εταιρείας NOVARTIS, η οποία διαβιβάσθηκε στη Βουλή αρμοδίως από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία απολύτως σχέση έχω με την εν λόγω υπόθεση και οποιαδήποτε επιχειρηθείσα σκευωρία και κατασυκοφάντηση μου δεν θα μείνει αναπάντητη, από όπου και αν προέρχεται αυτή και το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη.  Λυπούμαι πραγματικά για τα παρακμιακά φαινόμενα που παρουσιάζονται με την υπόθεση αυτή, σπιλώνοντας, άτομα, συνειδήσεις, κρυστάλλινες συμπεριφορές και επιχειρείται η ποινικοποίηση κοινωνικών σχέσεων.

Δεν θα ανεχθώ οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος μου στην εν λόγω υπόθεση της εταιρείας NOVARTIS, δεδομένου ότι ουδεμία ανάμειξη είχα, προσωπική ή εταιρική, ούτε συμμετείχα στην διακίνηση των προϊόντων  της εταιρείας, με οποιαδήποτε ιδιότητα, γεγονός που με οποιαδήποτε ελεγκτική διασταύρωση μπορεί να διαπιστωθεί.

Απαιτώ σεβασμό της προσωπικότητας μου, όπως αρμόζει σ ένα ευνομούμενο κράτος Δικαίου, αρνούμενος να συμφιλιωθώ με καταστάσεις παρακμής.

Ως εδώ και μη παρέκει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here