Ντάνος: Στην κανονική ζωή το σεξ είναι πιο σημαντικό από το φαγητό

0
1597

Αποκαλυπτικός είναι στο Page της εφημερίδας Νέα Σελίδα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μιλά για τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, το Τατουάζ, την προσωπική του ζωή αλλά και το σεξ πριν και μετά το Survivor.

Απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς αντέδρασες όταν είδες τον εαυτό σου για πρώτη φορά στο «Τατουάζ»;

Με πέρασα από κόσκινο και είδα ότι υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω. Ενα από αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν η άρθρωσή μου. Ηθελα να μιλάω πιο καθαρά και νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια το βελτίωσα. Οσο περνούν τα γυρίσματα και με την καθημερινή τριβή θεωρώ ότι αποκτώ μεγαλύτερη άνεση με τον ρόλο. Ξεχνάω ότι είμαι ο Γιώργος και υποδύομαι τον Στέφανο Λαμπίρη.

Τι κριτική σού έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν σε είδε στα πρώτα επεισόδια;
Η Ντορέττα, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι εξαιρετική παρουσιάστρια και χορεύει καταπληκτικά. Εννοείται ότι λόγω της προσωπικής μας σχέσης ήθελα τη γνώμη της. Είναι αντικειμενική και δεν μου χαϊδεύει τ’ αυτιά. Η Ντορέττα ήταν ένας από τους ανθρώπους που εντόπισαν το ζήτημα της άρθρωσης και με συμβούλευσε να το δουλέψω για να το βελτιώσω.

Οταν σε ρωτούν αν έχεις σχέση με την Ντορέττα, απαντάς ότι είστε φίλοι. Αν ήσασταν ζευγάρι, θα το παραδεχόσουν σε μια συνέντευξη;
Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα και δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να παραδεχτώ ή να μην παραδεχτώ αν έχω σχέση σε μια συνέντευξη. Η προσωπική ζωή λέγεται έτσι γιατί αφορά σ’ εμένα και όχι στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, κανένας δεν πιστεύει ότι είστε φίλοι… Και τι να πούμε δηλαδή; Οτι είμαστε εχθροί;
Με την Ντορέττα έχουμε βγει, έχουμε φάει, κάνουμε παρέα. Από κει και πέρα, επειδή κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να το βαφτίσουν αυτό κάπως αλλιώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετούμαι συνέχεια. Δεν έχω βγει μόνο με την Ντορέττα για φαγητό. Εχω βγει και με άλλους φίλους και φίλες μου, αλλά προφανώς αυτό δεν ενδιαφέρει ως είδηση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που ήσουν μόνος;
Είμαι σχεδόν δυόμισι χρόνια χωρίς σχέση και έχω υπάρξει και περίπου τρία χρόνια μόνος στο παρελθόν.

Είσαι «σχεσάκιας»;
Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο. Δεν οδηγούν πουθενά οι εφήμερες σχέσεις. Αυτό το έχω συνειδητοποιήσει από τα 22-23 μου. Δεν έχει καμία αξία να αρέσεις σε δέκα γυναίκες και να είσαι από δω κι από κει.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινες χωρίς ερωτική επαφή;
Οταν ήμουν στο «Survivor». Εκεί αναγκαστικά δεν υπήρχε ερωτική ζωή (γελάει).

Τι σου έλειψε περισσότερο στο «Survivor»; Η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, το φαγητό ή το σεξ;
Και τα τρία! Μου έλειψε πρώτα η επικοινωνία με τους δικούς μου, μετά το φαγητό και τελευταίο το σεξ. Αλλά αυτό ίσχυε για το «Survivor». Στην κανονική ζωή το σεξ είναι πιο σημαντικό από το φαγητό, γιατί πολύ απλά δεν σε αναγκάζει κανένας να πεινάς για πέντε μήνες!

Δηλαδή το σεξ δεν ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν βγήκες από το παιχνίδι επιβίωσης;
Αν πραγματικά σου δημιουργήθηκε το ερώτημα πότε έκανα σεξ μετά το «Survivor», νομίζω ότι θα μείνεις με την απορία! Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here