Ντόρα: Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο…

0
114

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαχώρισε με απόλυτο τρόπο τη θέση της από τον βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη, ο οποίος υποστήριξε την οργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών. Το θέμα είχε αναδείξει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε «ανύπαρκτη οργάνωση που ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας», την ομάδα που σχεδιάζει το μπάρμπεκιου στη Μακεδονία. Και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να προκαλούνται εξαθλιωμένοι άνθρωποι, δεν είναι δυνατόν να καταπατάται το θρησκευτικό τους συναίσθημα.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπος και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής».

Επισήμανε, πάντως, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή το θέμα με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here