Ντόρα σε νεαρό βουλευτή του Λεβέντη: «…Κάθεστε στο έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη»

0
29

Στην ορκωμοσία της Βουλής πολλοί ήταν οι βουλευτές διάφορων κομμάτων που πλησίασαν τα έδρανα που κάθονται οι νεοεισερχόμενοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων για να ευχηθούν.

Από τους πρώτους που πλήσίασε τον Βασίλη Λεβέντη για να του ευχηθεί καλή δύναμη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη της ΝΔ. Ο κ. Λεβέντης ευχαρίστησε την βουλευτή για τις ευχές.

Μάλιστα, πριν φύγει, η κα Μπακογιάννη χαιρέτισε και τον νεαρό βουλευτή Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη (σ.σ γιο της πρώτης συζύγου του Βασίλη Λεβέντη) και του είπε με νόημα: «Να ξέρετε πως κάθεστε στο έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη». Ο βουλευτής της χαμογέλασε με αμηχανία.

Να υπενθυμιστεί ότι μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσαν ότι δεν προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε στην πρόταση εννέα σημείων που του έστειλε ο κ. Βασίλης Λεβέντης για την δίκαιη όπως υποστηρίζει κατανομή των βαρών.

«Για να βγει η χώρα από την κρίση και να λυτρωθεί από το ζυγό των μνημονίων πρέπει να αρχίσει εφαρμοζόμενη μια νέα οικονομική πορεία, που να ρίχνει τις θυσίες και τα βάρη εξίσου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι να υπερπαροστατεύεται ο δημόσιος τομέας και να ρίπτονται όλα τα βάρη στον ιδιωτικό, όπως έκαναν τα μνημόνια 1 και 2 και τώρα κάνει το μνημόνιο 3 του κ. Τσίπρα» τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here