Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλά για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη

0
166

Στη Βενετία όπου ταξίδεψε με τον Νίκο Κοκλώνη για Celebrity Travel ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον θάνατο της επί 41 χρόνια αγαπημένης του Ζωής Λάσκαρη.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή κι αν αυτά τον ενοχλούν, σημείωσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη [η προσωπική μου ζωή] όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ«.

Για τους μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη είπε: «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος».

Ενώ για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Tο βίντεο από το zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here