Ο Αμβρόσιος ξαναεπιτίθεται στον Τσίπρα: «Δεν είναι χριστιανός»

0
53

Νέα επίθεση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Με ένα μεγάλο κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επιτίθεται στον πρωθυπουργό.

Το κείμενο με τον τίτλο «Τσίπρας ο άθεος και αντίχριστος», ο Μητροπολίτης στρέφεται κατά του πρωθυπουργού επειδή επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα στη Σερβία με την οικογένειά του, όπου όμως, επειδή εκεί είναι παλαιοημερολογήτες, δεν γιόρταζαν τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και, όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ήταν για τους Σέρβους «μια απλή εργάσιμη ημέρα».

«Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ! Επομένως στη γειτονική καί φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!

Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!

Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων. Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε: Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη.

«Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΆΛΛΟ», αναφέρει ο Μητροπολίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here