Ο Αμερικανός πρέσβης έπεσε από το ποδήλατο και έσπασε τα πόδια του

0
126

Οδυνηρό ατύχημα είχε με το ποδήλατό του στη Μάνη ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ. Έπεσε και υπέστη κατάγματα στα πόδια, όπως διεπίστωσαν οι γιατροί στο ιατρικό κέντρο Αερόπολης. Έτσι, μεταφέρεται με ασθενοφόρο στην Αθήνα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης ευχαριστεί το προσωπικό του ιατρικού κέντρου της Αρεόπολης για την «εξαιρετική νοσηλεία» που έλαβε, αλλά και τους Έλληνες που του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν περαστικά. Εκφράζει δε τη θλίψη του επειδή αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι τόσο γρήγορα και να επιστρέψει στην Αθήνα για νοσηλεία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας της Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβα μετά το πρόσφατο ατύχημα με το ποδήλατο στη Μάνη και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες φίλους μου που τηλεφώνησαν για να ευχηθούν περαστικά. Είμαι στεναχωρημένος που με έκανε να διακόψω το ταξίδι μου σύντομα, αλλά προσμένω να επιστρέψω στην Αθήνα για την ανάρρωσή μου» έγραψε ο κ. Πάιατ.

Geoffrey Pyatt@USAmbPyatt
 

A big thank you to Areopoli health center staff for excellent care I received after my recent cycling accident in Mani & thank you to all my Greek friends who called to say perastika. I’m unhappy it cut my trip short but look forward to returning to Athens on my road to recovery.

112 people are talking about this
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here