Ο Μπουτάρης ευχήθηκε στη Νοτοπούλου να εκλεγεί δήμαρχος

0
80

Tην ευχή να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης στην Κατερίνα Νοτοπούλου, με την οποία συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο. Εέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι η παρουσία της στο υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης υπήρξε ιδιαίτερα επωφελής για τη συμπρωτεύουσα.

«Πιστεύω ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις σε πολλά πράγματα. Της εύχομαι καλή επιτυχία και καλή επιτυχία δεν είναι μόνο μια καλή θέση είναι κάτι παραπάνω. Η πορεία της κα Νοτοπούλου σε όλη την διάρκεια, που ήταν στο υπουργείο ήταν πολύ επωφελής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Από εκεί και πέρα αν καταφέρει και βγει δήμαρχος, που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που ξεκινήσαμε», δήλωσε.

Ο κ. Μπουτάρης πριν από λίγες μέρες είχε συναντηθεί και με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ορφανό, στον οποίο επίσης είχε ευχηθεί να εκλεγεί. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, λοιπόν, σήμερα για τη δήλωσή του εκείνη.

«Δεν δήλωσα την στήριξή μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας με τους οποίους έχω ένα συναισθηματικό δεσμό και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο προκειμένου να είναι κοντά στην επόμενη διοίκηση, διότι μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι η ομάδα αυτή μπορεί να χτυπήσει τον δήμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ευγενική δήλωση που έκανα σε όλους όσους με επισκέφθηκαν είναι στήριξη. Είναι μια ευγενική λέξη για τον αγώνα, που κάνει ο καθένας», ανέφερε.

Από την πλευρά της η κυρία Νοτοπούλου είπε: «Είχαμε μια βαθιά πολιτική συζήτηση καθώς ο δήμαρχος της πόλης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Έδωσε μια μάχη, απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη του αυτή την προσπάθεια μπορούμε να πούμε ότι από τις θέσεις που ήμασταν βάλαμε πλάτη. Θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια μας να μην επανέλθουν στην διοίκηση του δήμου άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να κάνουν πάρτυ. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σε αυτό δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Θεσσαλονίκη να γίνει κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα τόσο στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων φυσικά στο νερό, που είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here