Ο Ευτύχης Παλλήκαρης ανέλαβε επίσημα πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ

0
165

Ο δημοσιογράφος Ευτύχης Παλλήκαρης ορίστηκε πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια από όλες τις πλευρές. Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τον παρουσίασε επίσημα στους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ανεξαρτησία του Πρακτορείου. «Θέλω ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα έρθει από εσάς και το οποίο θα τηρήσουμε κι εμείς με ευλάβεια πέρα από κάθε μικροπολιτική, κομματική ή κυβερνητική σκοπιμότητα γιατί πάνω από όλα είναι η είδηση και εσείς το ξέρετε καλύτερα από εμάς», ανέφερε. «Θέλω πραγματικά οτιδήποτε βγαίνει από το Πρακτορείο να έχει τη σφραγίδα αυτής της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας που πρέπει να έχει το Πρακτορείο».

«Eχει γίνει μία καλή δουλειά και μαζί σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή έχει φοβερές δυνατότητες, και αυτές θέλω να αξιοποιήσουμε. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για να πάει η δουλειά καλύτερα. Η πόρτα είναι ανοιχτή, μπορούμε να συνεννοούμαστε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά κυρίως για τις δυνατότητες που μπορούμε να αποκτήσουμε. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ένα πρακτορείο δυνατό, εξωστρεφές, με απήχηση, με κύρος και νομίζω ότι αυτά πρέπει όχι μόνο να τα διαφυλάξουμε αλλά να τα αναπτύξουμε, να τα καλλιεργήσουμε», τόνισε ο Ευτύχης Παλλήκαρης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια και πρόσθεσε: «Θα ήθελα τον καινούριο διευθυντή να τον έχετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί πραγματικά είναι ένας συνάδελφος που, όχι μόνο αξίζει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει το Πρακτορείο ακόμα ψηλότερα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here