Ο Γερουλάνος στον Βουλαρίνο για το «πριγκηπόπουλο» και «τζάμπα ψώνιο»

0
358

Με ένα δηλητηριώδες σχόλιο συνόδευσε ο Μάνος Βουλαρίνος την είδηση για την πρόταση του Παύλου Γερουλάνου να δοθεί δωρεάν ενέργεια σε ευπαθή νοικοκυριά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του υποφήφιου δημάρχου της Αθήνας.

«Ας πει κάποιος στο πριγκιπόπουλο που θέλει να κάνει τον καλό με τα λεφτά των άλλων ότι εκτός από καημό έχει και τεράστα περιουσία. Ας την προσφέρει για τα ευπαθή νοικοκυριά και ας αφήσει τις ιδέες που αυξάνουν τους φόρους των υπολοίπων. Αϊ στο διάολο πια με το κάθε τζάμπα ψώνιο», έγραψε ο Βουλαρίνος.

«Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω ότι συνέβαλε να δημιουργηθούν και να στηριχτούν, μεταξύ άλλων, η κλινική Γερουλάνου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Μουσείο Χατζηκυριάκου Γκίκα, το Μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Κολλέγιο Αθηνών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Φορείς που έχουν συμβάλει καθοριστικά στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό αυτής της πόλης για δεκαετίες», απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ..

Manos Voularinos@ManosVoularinos

Συγχαρητήρια στην οικογένεια του σ.Γερουλάνου που έχει πολλά και προσφέρει και ζει κ ανετα. Εμείς πάλι, που δεν αντέχουμε να προσφέρουμε άλλο γιατί έχουμε λίγα και δεν μας φτάνουν, του λέμε να αφήσει τις προσφορές με τα λεφτά μας και να περιοριστεί στην προσφορά από τα δικά του.

Pavlos Yeroulanos@P_Yeroulanos

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω τα κάτωθι: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2569615849732524&id=196882087005924 

View image on Twitter
53 people are talking about this

 

Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στον Μάνο Βουλαρίνο μέσω της σελίδας του στο Facebook: 

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω ότι συνέβαλε να δημιουργηθούν και να στηριχτούν, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι: 

Η κλινική Γερουλάνου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Μουσείο Χατζηκυριάκου Γκίκα, το Μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Κολλέγιο Αθηνών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Φορείς που έχουν συμβάλει καθοριστικά στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό αυτής της πόλης για δεκαετίες. 

Για να μη θυμηθώ το Μπενάκειο Κοινωνικό Συσσίτιο (1908) και το Μπενάκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων το 1909 ή την οικονομική ενίσχυση του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, προχώρησε εδώ και 40 χρόνια σε μία επένδυση που δίνει δουλειά σε 100 οικογένειες στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα παντού στο εξωτερικό. 

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι τι έχει κάνει η οικογένειά μου με την περιουσία της, το οποίο είναι δημοσίως γνωστό. 

Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα υπερβούμε αγκυλώσεις κι εμμονές για να μπορέσουμε να επενδύσουμε σωστά τους χρηματοδοτικούς πόρους που έχει ο Δήμος. Για να τον οδηγήσουμε σε απεξάρτηση από παραδοσιακές πηγές ενέργειας, να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη για όλους, να προσφέρουμε ρεύμα που περισσεύει σε ευπαθή νοικοκυριά, να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας…».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here