Ο γιος του ΛεΜπρόν φορά το μηδέν στη φανέλα του λόγω του Ουέστμπρουκ!

0
46

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς προοδεύει στο μπάσκετ φορώντας τη φανέλα με το Νο 0 λόγω της αγάπης του για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο 13άχρονος ΛεΜπρόν Τζέιμς Τζούνιορ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης για την ηλικία του και ο πατέρας του τον βλέπει να προοδεύει γρήγορα. τα στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται εντυπωσιάζουν ακόμη και τον ίδιο τον ΛεΜπρόν ο οποίος μιλώντας στο «cleveland.com» ανέφερε, «στην ηλικία του δεν διέθετα τόσο καλή ντρίμπλα ούτε τόσο καλό σουτ».

Ήδη το Ντιουκ και το Κεντάκι έχουν πλησιάσει για να αποσπάσουν την θετική τυ απάντηση ε ό,τι αφορά το NCAA, αλλά ο πατέρας του ακόμη ισχυρίζεται πως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο.

Προς το παρόν ο ΛεΜπρόν απολαμβάνει τα παιχνίδια του γιου του ο οποίος αγωνίζεται με το νούμερο μηδέν στην πλάτη για χάρη του αγαπημένου του παίκτη, Ράσελ Ουέστμπρουκ!Ο 13άχρονος ΛεΜπρόν Τζέιμς Τζούνιορ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης για την ηλικία του και ο πατέρας του τον βλέπει να προοδεύει γρήγορα. Tα στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται εντυπωσιάζουν ακόμη και τον ίδιο τον ΛεΜπρόν ο οποίος μιλώντας στο «cleveland.com» ανέφερε, «στην ηλικία του δεν διέθετα τόσο καλή ντρίμπλα ούτε τόσο καλό σουτ».

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here