Ο Γκλέτσος πήγε με άνδρα και του άρεσε. Γιατί μας το λέει;

0
884

Πριν από λίγες μέρες, φιλαράκι, έγραφα ότι ο Λυκουρέζος και η Καλογρίδη έχουν απόλυτο δικαίωμα να ζήσουν τον έρωτά τους, αναρωτιόμουν όμως γιατί το «φωνάζουν»;

Το ίδιο θέλω να επισημάνω τώρα και για τον Απόστολο Γκλέτσο. Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες είχε σχολιάσει τις ερωτικές σχέσεις μεταξύ ανδρών ή γυναικών με τη φράση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές». Όλοι είχαν καταλάβει τι ήθελε να πει.

Ωστόσο, δεν φάνηκε να τού αρκεί ο υπαινικτικός λόγος και επανήλθε μόλις προχθές. Προφανώς, για να διαλύσει τις όποιες εναπομείνασες αμφιβολίες, εξήγησε: «Ναι, έχω πάει με άνδρα και μου άρεσε».

Έρχομαι, λοιπόν, τώρα να σε ξαναρωτήσω, φιλαράκι. Γιατί έχει ανάγκη να το φωνάξει ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας; Τιμή του και καμάρι του όσα επιλέγει να κάνει στο κρεββάτι του. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος. Γιατί, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να το διαλαλήσει;

Αν είχε μείνει μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο θα έλεγα ότι επιδιώκει τη δημοσιότητα. Με βάση και το μπρουτάλ τού χαρακτήρα του δεν θα το αξιολογούσα ως κάτι παράδοξο. Όμως, ο Γκλέτσος ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, εδώ και χρόνια. Είναι δήμαρχος και ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη θέση τού περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. «Λούζει» συχνότατα με κοσμητικά επίθετα τον Κώστα Μπακογιάννη, κάνει προεκλογική καμπάνια κανονική.

Γιατί, λοιπόν; Άβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου, φιλαράκι μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here