Ο κουκουλοφόρος της γειτονιάς σας εύχεται χρόνια πολλά!

1
208

Μεγαλεία ζούμε εδώ στην Αθήνα, φιλαράκι. Δεν ξέρεις τι χάνετε στη Σαλονίκη. Μπορείτε να έχετε σούπερ μπουγατσατζίδικα, μπορεί να τρώτε σουβλάκια τυλιχτά με ψωμί, μπορεί να έχετε Τερκενλή, όμως κουκουλοφόρο της γειτονιάς δεν έχετε. Να τα λέμε κι αυτά ε;

Εδώ στον τόπο των βάζελων, φιλαράκι, ο κουκουλοφόρος είναι ο δικός σου άνθρωπος. Καίει  με μολότωφ τους αστυνομικούς, σπάει τα γραφεία της εφορίας, κάνει Κούγκι τις κουρσάρες της μπουρζουαζίας, καταλαμβάνει όποτε γουστάρει τα Πανεπιστήμια της φαύλης εκπαίδευσης, που ναρκώνει τα παιδιά μας, οργανώνει καταδρομικές επιθέσεις σε πρεσβείες -ακόμη και σε χασάπικα μπουκάρει και τα κάνει λίμπα.

Και τώρα, φιλαράκι, ο κουκουλοφόρος επικοινωνεί απευθείας μαζί μας, ζητώντας να τον βοηθήσουμε στο έργο του. Μας υπολογίζει ως συναγωνιστές, καταλαβαίνεις; Μας προτρέπει να πετάμε γλάστρες από τα μπαλκόνια στους μπάτσους, να ανοίγουμε τις ταράτσες μας για να τους κρύβουμε όταν τους κυνηγάνε τα ΜΑΤ, αλλά και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέρα νύχτα ώστε να να τους καρφώνουμε τις κινήσεις της αστυνομίας.

Ζούμε μεγάλες στιγμές, φιλαράκι μου. Και πλησιάζει η επέτειος του Πολυτεχνείου, καταλαβαίνεις τι γλέντι έχει να γίνει.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχουμε και εμείς τέτοια νούμερα επιθεώρησης, στη Σαλονίκη, φιλαράκι. Μόνο που είναι κρυμμένα προς το παρόν.
    Ε, ρε γλέντια!!!
    ΥΓ: Φιλαράκι, ξέχασες τα… σιροπιαστά του Χατζ΄ή, πολίτικα παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here