Ο Κουρουμπλής τέλειωσε για τον Τσίπρα

0
2020

 

Έξαλλος είναι ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Ναυτιλίας, παρά την οδηγία που έδωσε στον κυβερνητική εκπρόσωπο να τον καλύψει και παρότι ο ίδιος κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι υπερβάλλουν για να χτυπήσουν την κυβέρνηση.

Τακτικός συνομιλητής του τόνιζε πως έχει πεισθεί πια ότι οι χειρισμοί του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην υπόθεση του ναυαγίου ήταν τραγικοί. Έχει αντιληφθεί ότι παρέμενε στο Λονδίνο επί τρεις μέρες και δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, ενώ η πετρελαιοκηλίδα εξαπλωνόταν από τη Σαλαμίνα έως τη Σαρωνίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βεβαιωθεί ότι υπήρξε απίστευτη ολιγωρία στην αναζήτηση βοήθειας από την ΕΜΣΑ για την αποστολή αντιρρυπαντικού σκάφους. Η κρούση από την ελληνική πλευρά έγινε 80 ολόκληρες ώρες μετά τη βύθιση του πετρελαιοφόρου.

Και πέραν όλων αυτών, ο πρωθυπουργός ξέρει ότι ο υπουργός τα έκανε τρισχειρότερα με τα όσα είπε μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο. Η προτροπή του να πηγαίνουν οι πολίτες για μπάνιο, η βεβαιότητα ότι σε 30 μέρες θα έχει καθαρίσει ο Σαρωνικός, τα διαρκή ψέματα για το πότε ζήτησε τη συνδρομή της ΕΜΣΑ…

Και τι θα κάνει; Θα τον απομακρύνει από την κυβέρνηση;

«Αυτό θα γίνει 100%, αλλά όχι τώρα», μας είπε. «Θα τον αφήσει να λουστεί μέχρι τέλους με το πετρέλαιο της ανικανότητας. Και θα τον διώξει στον ανασχηματισμό».

«Υπάρχει περίπτωση να επιταχυνθεί η εξέλιξη;» ρωτήσαμε. «Αν υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις δεν αποκλείεται. Πάντως, ο Κουρουμπλής τέλειωσε για τον Τσίπρα και δεν τον απασχολεί το γεγονός ότι προέρχεται από την ομάδα των ΠΑΣΟΚογενών»…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here