Ο Λαλιώτης ξεκαθαρίζει: Δεν θα πάω στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

0
154

Με κατηγoρηματικό τρόπο ο Κώστας Λαλιώτης διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, σύμφωνα με το οποίο θα παρίστατο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Σε επιστολή του αναφέρει:  «Οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, σαφής και δεδομένη, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου.

Αναλυτικά γράφει:

Η Εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» (23/1/2020) στο καθιερωμένο ειδησεογραφικό Δισέλιδο με τίτλο «ΤΡΥΠΩΝΩ», έχει μία αναφορά στο όνομά μου.
 
• Στη σχετική «είδηση» με τίτλο «Οι φήμες λένε ότι…» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
 
«Στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη έχει κάνει πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμβολική κίνηση, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης».
 
• Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η «είδηση» της εφημερίδας σας δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη.
 
• Ο Συντάκτης της έγκυρης και της έγκριτης εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί εκτός από το «τυράκι» μιας φήμης υπάρχει και η «φάκα» της αλήθειας….
 
• Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ:
 
…. Ψυχραιμία παιδιά….,
 
….. προσοχή στις «ποντικο-παγίδες»….
 
….. και κυρίως μη «μασάτε» τα «φημισμένα τυράκια»……
 
Φιλικά
 
Κώστας Λαλιώτης
 
Υ.Γ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην Ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here