Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο για τις επιθέσεις στον Άδωνι

0
504

Άνω κάτω η Νέα Δημοκρατία μετά τηναπόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει από το κόμμα τον Ευάγγελο Αντώναρο, λόγω των επιθέσεων που εξαπέλυσε σε βάρος του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, για τον τρόπο που εκφράζεται κυρίως γύρω από την υπόθεση Novartis. Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει δημόσια ότι επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας, όπως επεσήμαναν χαρακτηριστικά.
Ο κ. Αντώναρος ανέφερε στην τελευταία ανάρτησή του η οποία φαίνεται πως ήταν και η καθοριστική:
Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ.Αντώναρος κάτω από αυτή την ανάρτηση σχολίασε «Μολις το εγραψα ξερετε»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here