Ο Μητσοτάκης συγχαίρει τον Κουρτς

0
28

Συγχαρητήρια επιστολή στο νικητή των χθεσινών εκλογών στην Αυστρία, Σεμπάστιαν Κουρτς, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επιστολή επισημαίνει πως είναι βέβαιος ότι υπό τη δική του ηγεσία, «η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες» και ότι θα είναι «στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογική σας νίκη. Το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας και εσείς προσωπικά δώσατε μια σκληρή μάχη και το τελικό αποτέλεσμα σας επιβράβευσε.

Θα ήθελα, επίσης, να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στη συγκρότηση της Κυβέρνησής σας και στην υλοποίηση των σημαντικών μεταρρυθμίσεων, που υποσχεθήκατε προεκλογικά. Είμαι βέβαιος ότι υπό την δική σας ηγεσία, η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες, που μας ενώνουν και ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών μας.

Ευελπιστώ στη συνέχεια της συνεργασίας μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο Κομμάτων μας και, πάνω απ’ όλα, του Αυστριακού και Ελληνικού λαού».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here