Ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» στο Καυτανζόγλειο για τρία χρόνια

0
44

Χωρίς να προκύπτει αποκλειστική χρήση του Σταδίου ο ΠΑΟΚ προχωράει την συνεργασία του με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου καθώς όλα δείχνουν πως απ’ του χρόνου αλλάζει γήπεδο.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα οριστικοποιηθούν το Φεβρουάριο, όπως τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Απόστολος Μητιντζής, μετά την παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, όπου προχώρησαν σε λεπτομερή έλεγχο όλων των χώρων του Σταδίου.

«Δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά μόνο στον ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο επειδή είναι εθνικό στάδιο», εξήγησε ο κ. Μητιντζής. «Μπορεί να το δηλώσει ως έδρα ακόμη και ο Πανσερραϊκός. Μέχρι τον Φεβρουάριο, πάντως, θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, τα οποία θα καλύψει ο ΠΑΟΚ, ενώ θα έχουμε σημαντικά έσοδα από τη χρήση του γηπέδου από τον Δικέφαλο. Η χρήση θα δοθεί στον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Στάδιο, δεν έλεγξαν μόνο τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, αλλά προχώρησαν σε έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων.

Είναι γνωστό ότι θα γίνουν έργα και αλλαγές στο γήπεδο ενόψει της χρήσης του από τον ΠΑΟΚ, που θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο το καλοκαίρι ό,τι κι αν γίνει, γνωρίζοντας ότι το εθνικό στάδιο δηλώνεται ως έδρα και από τον Ηρακλή, αλλά ακόμη και ως δεύτερη έδρα από τον Αρη.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here