Ο πατήρ Κλεομένης καλεί σε διαμαρτυρία κατά παράστασης με πρωταγωνιστές Χρανιώτη και Σαμαρά

1
152

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του γνωστού παέρα Κλεομένη. Ορθόδοξοι χριστιανοί διαμαρτύρονται εναντίον της θεατρικής παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου», που βασίζεται στο έργο του Φερνάντο Πεσσόα με πρωταγωνιστές το Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του Διαβόλου και την Ευγενία Σαμαρά στο ρόλο της Μαρίας, οι οποίοι «ορκίζονται» στον έρωτα, στο πάθος και στην αμφισβήτηση κάθε νόμου.


Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης στο Αριστοτέλειον. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή η παράσταση έχει ξαναπαιχτεί στη πόλη πριν 2 χρόνια. Για να κινητοποιήσουν το ποίμνιο και να διαφημιστεί η διαδήλωση οι οργανωτές δημιούργησαν και ένα βίντεο!

Όπως αναφέρει το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ορθόδοξων χριστιανών:

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ” ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10/2017 (Ν.Η) ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ… ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…..ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ” Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ FERNANDO PESSOA ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ…. ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ….Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ…. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Στο μεταξύ όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ στο Facebook:

Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ύβριζαν τον Αλλάχ ή κάποιο πολιτικό!

ΑΙΣΧΟΣ:

Βλάσφημη θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη:

«Η ώρα του διαβόλου»

(του μασόνου fernando pessoa).

«Η ώρα του διαβόλου» βλάσφημη θεατρική παράσταση του μασόνος σατανιστή Fernando Pessoa παίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον….

βλασφημείται η Παναγία μας και ο τριαδικός Θεός…

Η βλάσφημη παράσταση «η ώρα του διαβόλου» ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων την Κυριακή 22 Οκτώβρη

Παίζεται στο θέατρο «Αριστοτέλειον»στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 (στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ακριβώς απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών):

Η παράσταση ξεκινάει στις 21.30.

Χριστιανοί ορθόδοξοι αντισταθείτε

στα σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων.

Πάρτε τηλέφωνο στο θέατρο, στο νούμερο 2310 250303 και διαμαρτυρηθείτε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάλιστα! Αυτή η παράσταση δεν έχει καμία σχέση με τον Σατανισμό. Η ώρα του Διαβόλου είναι ένα βιβλίο που μετατράπηκε σε θεατρική παράσταση, είναι τέχνη. Όπως βλέπουμε, φαίνεται το επίπεδο αυτών που διαμαρτυρήθηκαν, από τις πράξεις και από τις φωτογραφίες τους καταλαβαίνουμε το χαμηλό νοητικό τους επίπεδο. Είναι χριστιανοί με ειδικές ανάγκες σαν τον γραφικό Πάτερ Κλεομένη. Προφανώς δεν έχουν σχέση με τη φιλοσοφία του αληθινού χριστιανισμού. Αν κάνουν τώρα έτσι για μια παράσταση, τότε αυτοί οι άνθρωποι του μεσαίωνα, τι θα κάνουν όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν βιβλία για τον πραγματικό Σατανισμό γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα;;; Οι μεταφράσεις των Σατανικών Βιβλίων του Anton LaVey ήδη ετοιμάζονται και θα διαδωθούν ελεύθερα στο ιντερνέτ. Επίσης η Ελληνική Σατανική Εκκλησία (Ε.Σ.Ε.), στην οποία είμαι μέλος, πολύ σύντομα ετοιμάζει μια μεγάλη πανελλαδική κίνηση. Θα παρουσιάσουμε στην Ελλάδα, τα δικά μας νέα βιβλία για τον Σατανισμό. Είναι καιρός να αρχίσουν να γράφονται βιβλία Σατανισμού και Εωσφορισμού στα Ελληνικά. Επειδή ο Σατανισμός είναι η καλύτερη θρησκεία του πλανήτη, σύντομα οι πιστοί στην Ελλάδα θα αυξηθούν κατά χιλιάδες! Σε λίγα χρόνια, ο αληθινός και γνήσιος Σατανισμός θα γίνει η πρώτη θρησκεία στην Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την Εωσφορική Αφύπνιση! Τότε θέλω να δώ αυτούς τους χριστιανόπληκτους, που θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ από την κακία και την ζήλια τους!!! Στην Αμερική έχει ήδη γίνει πετυχημένα η σατανική επανάσταση, με την Satanic Temple που είναι πιο ακτιβιστική οργάνωση σε σύγκριση με την Church of Satan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here