Ο Πέτρος Κωστόπουλος «ξεβλάχεψε» τους Έλληνες

2
3951

«Με τα περιοδικά μου ξεβλάχεψα πολλούς Έλληνες» ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στα σόσιαλ μίντια.
Όπως ανέφερε χαρακηριστικά: «Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη».

Στο 1.30» το σχετικό απόσπασμα:

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε: «Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι έδωσα όλα τα λεφτά και άκουσα και μπινελίκια και από πάνω, ενώ όλοι οι άλλοι που τα κράτησαν, δεν άκουσαν τα μπινελίκια αυτά. Ακούω ότι μπορεί να κρύβω και καμιά δεκαριά εκ. κι εγώ έρχομαι εδώ και σερβίρω και κάνω των dj στα 60 μου γιατί έχω στην άκρη πακετωμένα. Με ηλίθιους δεν μπορώ να μιλάω», είπε απαντώντας για τη νέα του επιχείρηση.

Μετά από αυτή τη δήλωση οι χρήστες του Twitter έστησαν πάρτι και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις έχουν ως εξής:

https://twitter.com/PinoColadios/status/986265882308612096

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από το ΚΛΙΚ έμαθα τα 500 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας πριν πεθάνει.. Τα κοστολόγησα και το ποσό βγήκε στα 7,5 δις δραχμές… Έκανα κάποιες περικοπές και μου βγήκε στα 5 δις.. Έκοψα τα ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ και ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ και πήγα στα 4,5… Μετά βαρέθηκα και το ξαναεριξα στα ΠΟΠΑΥ και ΜΙΚΥΜΑΟ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here