Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Δημήτρη Αλειφερόπουλο

0
101

O πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλειφερόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος κάλυπτε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μέχρι πρόσφατα και τους τελευταίους μήνες για την εφημερίδα «Δημοκρατία».
Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εκφράζει λύπη για τον θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου αναφέροντας: «Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε ως πολιτικό συντάκτη στο ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα στον Alpha και, τον τελευταίο καιρό, στην εφημερίδα Δημοκρατία. Ήταν πάντα παρών, στις πολύωρες συνεδριάσεις, στις κομματικές συσκέψεις, στη Βουλή, στην Κουμουνδούρου και μετέπειτα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, που υπηρέτησε το λειτούργημά του με επαγγελματισμό και με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Κυρίως, όμως, ήταν ένας ευγενής και όμορφος άνθρωπος, που αγαπούσε τη ζωή και την αντιμετώπιζε με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του».

Βαθιά θλίψη εξέφρασε σε ανακοίνωσή της και η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Από την πλευρά του Ποταμιού σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια. Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here