Ο Πύρρος Δήμας συγκλονίζει πέντε μήνες μετά τον χαμό της γυναίκας του

0
183

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο, ο Πύρρος Δήμας μιλά στη Lifo για το παρελθόν, τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και τη νεά αρχή στη ζωή του στις ΗΠΑ.

«Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που σε ταπεινώνει, σε κάνει να χάσεις την προσωπικότητα και την ελευθερία σου. Στιγμές που εύχεσαι να έρθει ο θάνατος ως λύτρωση» είπε για τον καρκίνο με αφορμή τον θάνατο της συζύγου του.

«Η χειρότερη μορφή του καρκίνου σε σκοτώνει, αλλά κάνει και τους δικούς σου να αργοπεθαίνουν. Κοιτάζουμε πάντα τον άνθρωπο στο κρεβάτι και καλά κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε, όμως, κι αυτούς που είναι γύρω από το κρεβάτι. Και αυτοί με κομμάτια ζωής το πληρώνουν όλο αυτό. Με την Αναστασία, που λέτε, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο. Γι’ αυτό και νίκησε και τη στατιστική και έζησε πέρα από τις προγνώσεις. Δοκιμάσαμε οτιδήποτε υπήρχε ως την τελευταία στιγμή. Και μετά άρχισε να σβήνει» εξομολογήθηκε.

Ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που είχε βιώσει στο παρελθόν: «Εδώ ήμουν Αλβανός, στην Αλβανία ήμουν Ελληνας, μπέρδεμα…. Έμπαινα στο λεωφορείο και πιανόμουν από την ψηλότερη λαβή για να φαίνονται τα χέρια μου. Φοβόμουν ότι έτσι και χανόταν κανένα πορτοφόλι θα κατηγορούσαν εμένα…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here