Ο Σαββίδης μιλά για «ιδιαίτερες» σχέσεις Μητσοτάκη-Μαρινάκη

0
300

Με τη φράση «Κ. Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο, να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στον χώρο του αθλητισμού», ο Γιώργος Σαββίδης αποδοκιμάζει τις δηλώσεις τού αρχηγού τής ΝΔ για τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη, μετά τα έκτροπα τής Τούμπας.

Σε ανάρτηση, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία τού Κυριάκου Μητσοτάκη με κασκόλ τού Ολυμπιακού, ο Γιώργος Σαββίδης μιλά υπαινικτικά για «ιδιαίτερες» και συγγενικές σχέσεις του» με «μεγαλοπαράγοντα τού ποδοσφαίρου» (εννοώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε λογαριασμό του στο instagram.:

«Κ. Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στον χώρο του αθλητισμού. Στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε την κάθαρση και έκανε τόσες κινήσεις για αυτό.

Την τελευταία πενταετία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά εκεί δεν σας είδα να τα αντιμετωπίζετε με το ίδιο θάρρος και σθένος. Μήπως ανασταλτικός παράγοντας είναι οι ιδιαίτερες και συγγενικές σχέσεις που έχετε με μεγαλοπαράγοντα;

Θα ήταν πολύ ωραία στο παραμύθι να φταίει η οικογένεια μου για όλα… Ξέρω ότι σας βολεύει, αλλά πιστέψτε με ο κόσμος και γενικά ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει καταλάβει τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται.

Υ.Γ. Σας παρακαλώ να μου επισημάνετε τις όποιες αντιδράσεις-ανακοινώσεις σας στα περιστατικά που απεικονίζονται στη φώτο.

Υ.Γ.2 Παρατηρώ στην Ελλάδα λύθηκαν όλα τα προβλήματα ως διά μαγείας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η οικογένεια μου!

Υ.Γ.3 Άκουσα κάτι για «μισές» συγνώμες… Ντροπή σας να καπηλεύεστε και αυτό!

Υ.Γ.4 Είμαστε Πόντιοι και όχι ξένοι. Είμαστε Έλληνες και όχι φιλοξενούμενοι. Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζεστε;».

Ο Σαββίδης μιλά για «ιδιαίτερες» σχέσεις Μητσοτάκη-Μαρινάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here