Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώθηκε – Θα σταματήσει το εμπάργκο ο ΣΥΡΙΖΑ;

1
848

Αν θυμάμαι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να αποσύρει τα στελέχη του από τις ειδήσεις και τις εκπομπές τού ΣΚΑΪ, επειδή ο συνεργάτης του Τάκης Χατζής είχε μεταδώσει την πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός σκεφτόταν την πιθανότητα να απομακρύνει τους αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Δεν έχει νόημα να παραθέσω τις (ασύλληπτης ανοησίας) κατηγορίες τού κυβερνώντος κόμματος εναντίον τού καναλιού.

Τι συνέβη, τελικά; Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παίρνει πάνω του όλο το πολιτικό κόστος, αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο: να διώξει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και, φυσικά, τους αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, που δήλωναν υπερηφάνως ότι τα ίδια θα ξανάκαναν σε άλλη πυρκαγιά. Με τους νεκρούς να έχουν ήδη φτάσει τους 91..

Ανατωτιέμαι: Τώρα που επιβεβαιώθηκε η πληροφορία τού ΣΚΑΪ τι θα κάνει η κυβέρνηση; Θα συνεχίσει το εμπάργκο στον σταθμό ή θα επιτρέψει στα στελέχη του να επιστρέψουν στα πάνελ του; Δεν είναι λογικό να γίνει το δεύτερο; Ναι, αλλά μιλάμε για την Ελλάδα στα χρόνια τού ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here