Ν. Υόρκη: Οι Αμερικανοί ρωτούν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή τη Νότια Μακεδονία

0
78

Στη διεθνή τουριστική έκθεση που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη, συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ωστόσο, οι Αμερικανοί επισκέπτες ρωτούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή τη Νότια Μακεδονία, όπως σημειώνει σε ανάρτησή της από τη Νέα Υόρκη η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Καβάλας δηλαδή.

Συγκεκριμένα η κ. Ιωσηφίδου γράφει:

“Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της τουριστικής έκθεσης στην Νέα Υόρκη και ήδη, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες επιπτώσεις από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς από σήμερα οι Αμερικάνοι επισκέπτες που αθρόα προσέρχονται στο περίπτερο μας, ζητούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στην Βόρεια ή στην Νότια Μακεδονία.!!!

Μήπως το υπουργείο εξωτερικών να μας ενημερώσει τι θα πρέπει να απαντάμε; Γιατί η μοναδική δική μας απάντηση ήταν , είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι: «Στην ΑΛΗΘΙΝΗ Μακεδονία». Επειδή όμως στην Νέα Υόρκη βρίσκομαι εκπροσωπώντας όχι τον εαυτό μου αλλά τον καβαλιώτικο λαό, ζητώ την εξουσιοδότηση όλων σας πάνω στο θέμα αυτό”.

Πηγή: evros-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here