Οι μπαλοθιές στην Κρήτη έβαλαν σε μπελάδες τη Μενεγάκη

0
143

Οι μπαλοθιές που έπεσαν ενώ μουσικοί τραγουδούσαν μαντινάδες στην Ελένη Μενεγάκη η οποία χαμογελούσε ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, έβαλαν σε μπελάδες και την όμορφη παρουσιάστρια, καθώς η ΕΛΑΣ διέταξε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την κρητική εφημερίδα «Πατρίς», ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛΑΣ στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χθες το πρωί, δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Αφού βρεθούν, ορισμένοι μάλιστα είναι γνωστοί, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η κυρια Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της κ. Παντζόπουλος.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here