Ποιους έκανε «ρόμπα» ο Βασίλης Ζούλιας στο «My style rocks»

0
1857

Φιλαράκι, μήπως είδες τον Βασίλη Ζούλια στο «My style rocks» του Σκάι; Ήταν προσκεκλημένος και έλεγε πάντα τελευταίος τη γνώμη του για τα διαγωνιζόμενα κορίτσια.

Αν δεν τον είδες, δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά ενός πετυχημένου και ακομπλεξάριστου σχεδιαστή από φθονερούς ανθρώπους, που κρίνουν με αλλοπρόσαλλα κριτήρια τις κοπέλες καθημερινά επί τρεις μήνες.

Πρώτα άκουγες τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να μιζεριάζονται και να προσπαθούν να βρουν απίθανες δικαιολογίες για να μειώσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Και μετά ερχόταν η σειρά του Ζούλια. Και άκουγες τον γνώστη, τον χωρίς πλέγματα άνθρωπο, να μοιράζει κοπλιμέντα. Σε σημείο που η Ραμόνα Βλαντή έβαλε τα κλάματα, γιατί -όπως είπε- αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερη προσπάθειά της. Και λογικό ήταν, αν σκεφθεί κανείς τι άκουσε από Κατσαΐτη και Κουδουνάρη.

Φιλαράκι, η ρημάδα η ζωή δίνει όλες τις απαντήσεις -και τις καλές και τις κακές. Και το τηλεοπτικό γυαλί δεν κρύβει τίποτα. Αντίθετα, αναδεικνύει και τα καλά και τα κακά.

Υ.Γ Εξαιρώ τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, επειδή και αυθεντικός είναι και large και, επίσης, δεν υποδύεται κανένα ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here