Όλα αλλάζουν στο Survivor 2

0
101

Πολλές αλλαγές έχει στα σκαριά ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί του Survivor προκειμένου ο νέος κύκλος να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από τον πρώτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού 7 μέρες tv, που επικαλείται το gossiptv.gr, αρκετά είναι τα σενάρια που εξετάζονται ως προς τη σύσταση των ομάδων και τη διεξαγωγή των διαγωνισμάτων. Την ίδια εποχή που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του ελληνικού «Survivor» στην ίδια περιοχή θα γίνονται και τα γυρίσματα του τουρκικού. Yπό σκέψη είναι ένα ελληνοτουρκικό «Survivor» με παίκτες και από τις δύο χώρες. Καθώς όμως ως σενάριο ενδεχομένως να φέρει και ορισμένες ανεπιθύμητες αντιδράσεις, εξετάζεται απλώς να δούμε τις ομάδες του ελληνικού και του τουρκικού να συναντιούνται στον αγωνιστικό χώρο περισσότερες από μία φορά.

Έπειτα και από κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού τα «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «Voice» αναμένονται να ολοκληρωθούν νωρίτερα, προκειμένου το «Survivor» να κάνει πρεμιέρα μία Κυριακή του Γενάρη με πιθανότερη ημερομηνία τις 14/01.

Σίγουρα, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό περιοδικό, ο αριθμός των παικτών θα είναι μεγαλύτερος από πέρυσι καθώς το reality επιβίωσης θα προβάλλεται πέντε μέρες την εβδομάδα από Κυριακή μέχρι Πέμπτη και αναμένεται να ρίξει αυλαία τον Ιούλιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here