Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο Τσίπρας, όλα τα κακώς κείμενα τής Μεταπολίτευσης

0
58

«O κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες, όλα τα κακώς κείμενα της μεταπολίτευσης, όλα όσα υποτίθεται πως αποστρέφεται» δηλώνει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Χωρίς λαϊκίστικες κορώνες, με μοναδικό γνώμονα τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα οδηγήσουν τη χώρα εκτός του σπιράλ της κρίσης», αναφέρει.

Σο θέμα των συντάξεων η κ. Κεφαλογιάννη τονίζει: «ο κ. Τσίπρας υποτίθεται ότι αντιστέκεται σε όσα ο ίδιος ψήφισε, ας υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για ακύρωση και όχι αναστολή των μειώσεων».

Γιατί οι πολίτες να επιλέξουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, απαντά: «Γιατί ο κ. Τσίπρας έχει ήδη κριθεί. Οι πολίτες γνωρίζουν και θα επιλέξουν αυτόν που καταθέτει πλήρες και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα, που έχει αξιοπιστία, που επιδιώκει τη σύνθεση και τη συμπόρευση αντί του διχασμού, που έχει όραμα για το αύριο της χώρας και δεν αναμασά παρωχημένες ιδέες περασμένων δεκαετιών».

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνει: «σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν θα μπορούσε να στηρίξει μια συμφωνία με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να επικυρωθεί από τη ΝΔ στη Βουλή».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here