Ομολογία Γιώργου Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο

0
190

O Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Showtime”, ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου περιγράφει τον εφιάλτη που βίωνε τα βράδια εξαιτίας του εθισμού του.

«Μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια. Και, τελικά, μου έγινε ένα καταστροφικό πάθος που δεν μπόρεσα να ελέγξω. Δεν ήμουνα από τους τυχερούς παίκτες. Και ποιος είναι άλλωστε; Δεν πιστεύω ότι μένει κανείς τυχερός για πολύ. Εξ ου και το ρητό “Πας παίζων, χάνει”. Ωστόσο, εγώ παραήμουν άτυχος. Στα παιχνίδια της πόκας, από τα επτά άτομα που παίζαμε συνήθως εκείνος που έφευγε σχεδόν πάντα πρώτος από το τραπέζι ήμουν εγώ» αναφέρεται στο απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του, που δημοσιεύτηκε στην Espresso.

Τόνισε, μάλιστα, ότι στο παρελθόν είχε κάνει μία αποτυχημένη παράσταση και έφτασε σε σημείο να χρωστάει σε τοκογλύφους.

« Αναγκάστηκα να χρεωθώ σε τοκογλύφους. Προσπάθησα να ρεφάρω με δύο επόμενες δουλειές, αλλά και αυτές ήταν καταστροφικές. Φαινόμουν τελειωμένος. Όμως, ήμουνα και πολύ νέος ακόμα για να πέσει ο τίτλος “Τέλος”. Έπειτα δεν θα είχε γούστο γι’ αυτόν που σκάρωνε το παιχνίδι να το τελειώσει στα γρήγορα. Είχα πολλά χρόνια μπροστά μου για να βασανιστώ, έτσι που να το κάνει απόλυτη ευχαρίστηση. Για ποιον μιλάω; Πιστεύω στην ύπαρξη του καλού και του κακού πνεύματος. Αλίμονο. Πιστεύω στον Θεό, με λίγα λόγια. Και πιστεύω ότι ο τζόγος, μαζί με το μίσος του πολέμου, είναι τα αγαπημένα, τα απόλυτα παιχνίδια του κακού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here