Οργή Αυγενάκη: Συκοφαντίες και αθλιότητες σε βάρος μου

0
73

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος αναφερόμενος στις καταγγελίες περί συναλλαγών τους με κακοποιούς, κάνει λόγο για συκοφαντίες και αθλιότητες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Αυγενάκης τόνισε, πως το κόμμα κινείται στο φως, με αισιοδοξία και πρόσθεσε ότι αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο σκοτάδι, καλλιεργεί την παρακμή, το διαχωρισμό και κυρίως το μίσος. Για τη συγεκριμένη υπόθεση που δέχτηκε επίθεση, υποστήριξε πως του ζητήθηκε να συνδράμει σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί.

«Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις, παρά τα όσα γράφονται, τα οποία πολλές φορές και δεν ευσταθούν. Αυτά είναι απολύτως συκοφαντικά», σημείωσε, και έκανε λόγια για παρακρατικές μεθόδους.

Τέλος, υποστήριξε πως όλοι οι βουλευτές δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλέφωνα, συνομιλούν και συναντούν εκατοντάδες πολίτες ανά την Ελλάδα, ακούν παράπονα, προσδοκίες, διαφωνίες και δέχονται, λογικά, και παράλογα αιτήματα. Όπως είπε, πολλές φορές οι βουλευτές βοηθούν ανθρώπους, σε εύλογα αιτήματα, τους οποίους απλά γνωρίζουν ή τους συστήνουν γνωστοί και φίλοι, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες γι’ αυτούς.

Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ δήλωσε πως έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και πως θα φτάσει μέχρι τέλους χαρακτηρίζοντας εξόχως συκοφαντικά τα όσα γράφονται για διαπλοκή, ρουσφέτια με ποινικούς, απαγωγές, εκβιασμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here