Οργή Χατζηνικολάου: Να σταματήσει η αθλιότητα

0
1390

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στα «βιτριολικά» σχόλια για τη νυχτερινή έξοδο στη γιορτή του, καθώς και για τα χρέη της Realnews και του Real fm.

Τονίζει ότι όλες οι επιθέσεις έχουν στόχο να πλήξουν την εφημερίδα και τον ραδιοσταθμό του και ζητεί σεβασμό για τους πάνω από 200 εργαζόμενους.

Για την ουσία όσων έγραψαν σημειώνει ότι, είναι η πρώτη φορά που βγαίνει μετά από 3 χρόνια, ενώ ενημερώνει ότι τα τραπεζικά δάνεια του ομίλου του εξυπηρετούνται κανονικά και εκείνα προς το δημόσιο θα υπαχθούν σε ρύθμιση για να αποπληρωθούν.

Αναλυτικά έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
Έχει και η αθλιότητα τα όρια της! «Θύμωσαν» ορισμένοι -εγκάθετοι για να πλήξουν τη Realnews και τον Real FM- γιατί λέει βγήκα έξω τη βραδιά της γιορτής μου για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια… Δεν ντρέπονται; Πρώτον ως φυσικό πρόσωπο δεν χρωστάω τίποτε σε κανέναν. Δεύτερον για να σταματήσει η λάσπη σας ενημερώνω ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Realgroup -που είναι από τους μικρότερους του κλάδου- είναι ενήμερος και εξυπηρετείται κανονικά.Οσο για τα χρέη προς το δημόσιο,που αποτελούν το ένα τρίτο του ετήσιου τζίρου του Realgroup,η εταιρεία έκανε αίτηση και θα μπεί στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για να τα αποπληρώσει μέχρι δεκάρας.Ας σεβαστούν τουλάχιστον ότι δώσαμε μέσα στην κρίση δουλειά σε περισσότερους από 200 ανθρώπους! Γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες μας προήλθαν από την κατάρρευση των κυκλοφοριών και των εσόδων όλων ανεξαιρέτως των εφημερίδων,αλλά στοχοποιούν μόνον εμάς! Τους ενοχλεί η ανεξαρτησία μας.Και θεωρούν ότι βρήκαν τρόπο να μας «κοντύνουν»… Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα! Ντροπή τόση λάσπη! Ντροπή τόσο βρώμικος και υπόγειος πόλεμος! Η απάντηση μας θα είναι να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here