Οριστικά οι ΑΝΕΛ δεν κατεβαίνουν στις εκλογές -Καμμένος: Μένω ενεργός

0
48

Οι ΑΝΕΛ πήραν οριστική την απόφαση να μη μετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, σε απόφαση του εθνικού τους συμβουλίου. Ο Πάνος Καμμένος εισηγήθηκε την αποχή, δηλώνοντας ότι έλαβε το μήνυμα των πολιτών στις ευρωεκλογές (όπου το κόμμα του συγκέντρωσε μόλις 45,000 ψήφους, δηλαδή 0,8%).

«Ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της ΝΔστις ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε οτόπος. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές», είπε. «Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός».

Και πρόσθεσε: «Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here