Παμμακεδονικές Ενώσεις: Το 3ο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αν γίνει, θα είναι τσουνάμι

0
129

Για συνέχεια στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία προϊδεάζουν οι παμμακεδονικές Ενώσεις με ανάρτησή τους στο Facebook στην οποία αναφέρουν πως αν γίνει και τρίτο συλλλαητήριο αυτή την φορά θα είναι ακόμη μαζικότερο και θα είναι καταλυτικό. Και τονίζουν πως «αν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος εξακολουθήσει να επιμένει σε ανιστόρητες σύνθετες ονομασίες που θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα του όρου αυτού προκειμένου να ονομαστούν τα Σκόπια, τότε το τρίτο αυτό συλλαλητήριο δεν θα είναι απλώς λαοθάλασσα, θα είναι ένα τσουνάμι».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και όλοι οι φορείς που διοργάνωσαν ή συνέβαλαν στα δυο προηγούμενα συλλαλητήρια, δηλώνουμε πως στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018, μίλησε ο Ελληνικός λαός ο οποίος ήρθε αυθόρμητα να διεκδικήσει τα δίκαιά του, να πει πως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκχωρήσει στα Σκόπια το «Άνω Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Gornamakedonija» ή οτιδήποτε με αναφορά το «Μακεδονία».
Τα δυο συλλαλητήρια το ένα μετά το άλλο έγιναν κάτω από δύσκολες και εχθρικές συνθήκες όπως και πίεσης χρόνου, και όμως ο λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Την λαοθάλασσα των δυο συλλαλητηρίων δεν μπορεί κανένας να διαψεύσει. Ήταν υπεράνω κομμάτων, απλώς ο ελληνικός λαός ήρθε να βροντοφωνάξει το ΟΧΙ σε αυτούς που είναι έτοιμοι να παραδώσουν γη και και ιστορία στους παραχαράκτες.
Δηλώνουμε πως αν χρειαστεί και τρίτο συλλαλητήριο αυτή την φορά θα είναι ακόμη μαζικότερο και θα είναι καταλυτικό. Αν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος εξακολουθήσει να επιμένει σε ανιστόρητες σύνθετες ονομασίες που θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα του όρου αυτού προκειμένου να ονομαστούν τα Σκόπια, τότε το τρίτο αυτό συλλαλητήριο δεν θα είναι απλώς λαοθάλασσα, θα είναι ένα τσουνάμι.
Δυστυχώς μόνον ο Ελληνικός Λαός μπορεί να διασφαλίσει την εθνική του κυριαρχία όταν το πολιτικό σύστημα αποδεικνύται ανίκανο. Εμείς γρηγορούμε…
Αδέλφια σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε…

Στο μεταξύ η ανακοίνωση για τρίτο συλλαλητήριο στις 25 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα έφερε αντιδράσεις από τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που σύμφωνα με το tempo24.news μοίραζαν φυλλάδια κατά του συλλαλητηρίου στην Πάτρα έξω από το δημαρχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here