Πανταζής για διάρρηξη: Στα 50μ. το αστυνομικό τμήμα

0
110

Για τη διάρρηξη που έγινε σπίτι του μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Πανταζής κάνοντας λόγο για πρωτοφανές, για την περιοχή, περιστατικό.

Ο γνωστός τραγουδίστης δήλωσε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα των κλοπιμαίων που έχουν αφαιρεθεί από το σπίτι του, καθώς απουσίαζε στο Μιλάνο την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η διάρρηξη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται να λείπει ολόκληρη η συλλογή των ρολογιών του, κάποια εκ των οποίων είναι μεγάλης αξίας, οπως ο ίδιος ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα του είπαν οι οικιακές βοηθοί του, οι δύο κουκουλοφόροι διαρρήκτες μπήκαν πιθανότατα από την πόρτα της κουζίνας η οποία δεν είχε ασφαλιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ενώ οι ίδιες κοιμόντουσαν. Εν συνεχεία οι δράστες και υπό την απειλή όπλου τους απέσπασαν 1000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε ότι η αστυνόμευση στην περιοχή είναι επαρκής, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται στα 50 μέτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here