Παντελάκης: Η Δεύτερη ματιά τής ΕΡΤ περιφρονεί τούς τηλεθεατές

2
1242

Σφοδρή κριτική στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Δεύτερη ματιά«, ασκεί ο επί πολλά χρόνια αρθρογράφος τής «Ελευθεροτυπίας», Γιάννης Παντελάκης, τονίζοντας ότι «αυτό που εκπέμπει τα μεσημέρια η ΕΡΤ και το ονομάζουν ενημερωτική εκπομπή, προκαλεί πολλαπλές παρενέργειες».

Υπογραμμίζει ότι αδικεί την ΕΡΤ, περιφρονεί τούς τηλεθεατές, απαξιώνει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και δίνει επιχειρήματα στα «αυριανά γαλάζια, πράσινα ή άλλα παπαγαλάκια, να κάνουν τα ίδια».

Την εκπομπή παρουσιάζουν η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Έλλη Τριανταφύλου, ενώ μόνιμοι σχολιαστές είναι ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

Διαβάστε τι έγραψε στο facebook:

«Αυτό που εκπέμπει τα μεσημέρια η ΕΡΤ και το ονομάζουν ενημερωτική εκπομπή, προκαλεί πολλαπλές παρενέργειες:

-Αδικεί την ΕΡΤ που εχει ικανότατους δημοσιογράφους αλλα παραμένουν στην αφάνεια γιατί δεν θέλουν να μετατραπουν σε κυβερνητικά παπαγαλάκια

-Περιφρονεί τους τηλεθεατές που πληρώνουν για μια στοιχειωδώς αντικειμενική δημόσια τηλεόραση

-Απαξιώνει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα που θα μπορούσε ν αποτελεί την εξαίρεση σ ενα αθλιο τοπίο που υπάρχει στα ΜΜΕ

Δίνει επιχειρήματα στα αυριανά γαλάζια, πράσινα ή άλλα παπαγαλάκια να κάνουν τα ίδια».

Παντελάκης: Η Δεύτερη ματιά τής ΕΡΤ περιφρονεί τούς τηλεθεατές

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εκπομπή φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί για την, αναφανδόν, και χωρίς προσχήματα, υπεράσπιση της κυβέρνησης η οποία προφανώς επιζητεί ερείσματα στα Μέσα καθώς αισθάνεται ότι αδικείται και δεν υποστηρίζεται επαρκώς!
    Την δε Έλλη Τριανταφύλλου που είναι μια ήπια συμπαθητική φωνή, αισθάνομαι ότι όχι μόνο την περιθωριοποιούν, Καψώχας και Ακριβοπούλου, αλλά και την υποτιμούν. Η Φώφη στέκεται μόνη της.
    Επομένως, η ομάδα είναι τριχασμένη, δεν δένει και αισθάνομαι ότι δεν θα επαναληφθεί το σχήμα. Ό,τι έχει συμβεί και με πολλές άλλες δοκιμές.
    Αλλα η ΕΡΤ έχει υπογράψει «γραμμάτιο» με τους συνδικαλιστές και παρουσιαστές -δημοσιογράφοι είναι μόνο όσοι γράφουν- και πρέπει να τους βγάλει όλους στην οθόνη! Και επειδή δεν έχει παραγωγές, δημιουργεί βραχύβιες πολιτικές εκπομπές με πολύ χαμηλή ακροαματικότητα.
    Κρίμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here