ΠΑΟΚ: Αυγενάκης και Μαρινάκης έστησαν την υπόθεση υποβιβασμού

0
162

«Eντολοδόχο του Ολυμπιακού» χαρακτηρίζει ο ΠΑΟΚ τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέροντας ότι μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έστησαν την υπόθεση με τον υποβιβασμό της ομάδας. «Απαιτούμε από τον πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του», αναφέρει ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.
 
Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.
 
Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.
 
Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here