Παππάς για πρώην μετόχους ΟΑΣΘ: Όποιος νομίζει ότι αδικείται πηγαίνει στη δικαιοσύνη

0
66

Για τον ρόλο του κρατικού Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, τη σημερινή προσφυγή των μετοχών του ιδιωτικό Οργανισμού και το ζήτημα των ελεγκτών τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του κρατικού ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς σε δηλώσεις πριν την εκδήλωση με θέμα «Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ η επόμενη μέρα», την οποία διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη», στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας.

«Ο ρόλος της νέας Διοίκησης είναι διττός. Ο πρώτος είναι να εκκαθαρίσουμε τον Οργανισμό και ο δεύτερος να διασφαλίσουμε την διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία. Ο ΟΑΣΘ ήταν ένας φορέας με πολλές εντός ή εκτός εισαγωγικών αμαρτίες, τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να τις αναδείξουμε.
Είμαστε οι φορείς μιας κοινωνικής υπηρεσίας ως κοινωνικοί λειτουργοί και όχι ως αντίπαλοι με τον πολίτη» ανέφερε ο κ. Παππάς.

Για την σημερινή προσφυγή των μετοχών του παλιού ΟΑΣΘ: «Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποιος νομίζει ότι αδικείται πηγαίνει στη Δικαιοσύνη. Το εξώδικο αυτό αφορούσε για ζητήματα κάποιων κρατήσεων, τα οποία δεν υπάρχει πρόβλημα να επιστραφούν. Προφανώς δεν είναι μέτοχοι σήμερα».

Πηγή:: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here