Παππάς για Στουρνάρα: Να λυπάται για όσα έκανε ως υπουργός Οικονομικών

0
223

Ολομέτωπη επίθεση έξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς στον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος με αφορμή τις εναντίον του κατηγορίες για την υπόθεση Novartis είπε ότι λυπάται για τη χώρα και χαρακτήρισε ψέματα όσα έχουν καταθέσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, τόνισε ότι «ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, τότε που η χώρα έχασε 150.000 θέσεις εργασίας», και πρόσθεσε ότι «είναι ασυμβίβαστο να χρησιμοποιεί την ιδιότητα του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για να αναφέρεται σε προσωπικές υποθέσεις που έχει με τη δικαιοσύνη».

«Αυτά τα δύο πράγματα δεν νομίζω ότι μπορούν να συμβιβάζονται και ο καθένας θα πρέπει να το διπλοσκεφτεί. Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αν ο καθένας από εμάς από το πόστο στο οποίο βρίσκεται καθόταν και κοίταζε τη δουλειά του και το δικό του «χαρτοφυλάκιο»», σημείωσε ο κ. Παππάς

Ο κ. Στουρνάρας είχε δηλώσει:

«΄Ολα είναι ψέματα τριών άγνωστων μαρτύρων. Λυπάμαι πραγματικά για αυτή τη χώρα. Κάνω έκκληση, πάνω από τρεις εβδομάδες τώρα, να μου δείξει κάποιος την απόφασή μου ή την απόφαση οποιουδήποτε άλλου (για αυτή την υπόθεση). Είναι απαίσιο για τη χώρα να κατηγορούνται δύο πρωθυπουργοί και οκτώ υπουργοί χωρίς αποδείξεις, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων, ο διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος είχε απαντήσει: «Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο προστατευόμενοι ήταν, δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν τα κίνητρά τους για να πουν τέτοια ψέματα, Είναι πολύ απλό. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, αυτά τα πράγματα δεν συνέβησαν».

Παππάς για Στουρνάρα: Να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here