Παραιτήθηκε η κούκλα βοηθός του Τραμπ-Την έβρισε άσχημα

0
345

Κανείς δεν περίμενε να ακούσει την είδηση αυτή. Και, όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ απέδειξε ξανά ότι είναι απρόβλεπτος. εξαναγκάζοντας σε παραίτηση την εντυπωσιακή Χόουπ Χικς, την διευθύντρια επικοινωνίας του,

Η 29χρονη Χόουπ, την τελευταία τριετία, υπήρξε δεξί του χέρι στις επιχειρήσεις του και κατόπιν στη διακυβέρνηση της χώρας, σε σημείο που πολλοί έλεγαν ότι αποτελεί ερωμένη του. Ο πρόεδρος μίλησε με θερμά λόγια για εκείνη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συναντηθούν πάλι στο μέλλον. Απέδωσε δε την αποχώρησή της σε δική της επιθυμία να εκμεταλλευτεί κάποιες άλλες ευκαιρίες. στο ίδιο κλίμα και εκείνη τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της θητείας του στο πηδάλιο της χώρας.

Ωστόσο, το CNN, σημειώνει ότι η υπόθεση της αποχώρησης της από τον Λευκό Οίκο μπορεί να μην είναι τόσο «αθώα» όσο παρουσιάζεται Λέγεται ότι λίγες ώρες πριν την παραίτησή της, ο Τραμπ την έβρισε άσχημα, επειδή στην κατάθεσή της για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές παραδέχτηκε ότι ορισμένες φορές λέει «αθώα ψεματάκια» για τον πρόεδρο.

Η Χικς είχε περάσει εννέα ώρες την περασμένη Τρίτη καταθέτοντας στην Επιτροπή Πληροφοριών του Λευκού Οίκου σχετικά με τις υποτιθέμενες επαφές στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με Ρώσους αξιωματούχους. Κάποια στιγμή, υποστηρίζοντας την ειλικρίνειά της, η 29χρονη είπε ότι, παρά το γεγονός ότι έχει πει «αθώα ψεματάκια» για τον Τραμπ, όσα έχει δηλώσει για τη Ρωσία είναι απόλυτα ακριβή.

Η παραδοχή αυτή, σύμφωνα με πηγή του CNN, προκάλεσε την οργή του Τραμπ, ο οποίος την αποκάλεσε «ανόητη». «Πώς μπόρεσες να φερθείς τόσο ηλίθια» φέρεται να της είπε, με πολλούς να εικάζουν ότι αυτή η φράση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Χικς.

Παραιτήθηκε η κούκλα βοηθός του Τραμπ-Την έβρισε άσχημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here