Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη – Τη διαγράψαμε, λένε οι ΑΝΕΛ

1
93

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ξ υρία Χρυσοβελώνη απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του.

«Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την παρουσία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο» γράφει μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών.

Αναλυτικά:

Ωστόσο, στην είδηση της παραίτησης αντέδρασαν οι ΑΝΕΛ που διαψεύδουν την παραίτηση και μιλούν για διαγραφή. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της υφυπουργού. Σε δήλωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κυρία Χρυσοβελώνη

Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς. Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Πάντως, η κυρία Χρυσοβελώνη τονίζει ότι δεν τη διέγραψαν οι ΑΝΕΛ αλλά εκείνη ήταν που παραιτήθηκε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here