Παραιτήθηκε ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό -Πρόεδρος ο Μώραλης

0
263

Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη για στημένους αγώνες και σύσταση συμμορίας.

Σε ανακοίνωσή του ο εφοπλιστής δίνει το χρίσμα της προεδρίας στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, Γιάννη Μώραλη, «για τους μήνες που απομένουν μέχρι την πλήρη δικαίωσή μου».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here