Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ-Επιστρέφει ο Χιμένεθ;

0
42

O Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από προπονητής της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την ευθύνη για τη φετεινή ιδιαίτερα μέτρια πορεία της. Στη δήλωση παραίτησής του στέκεται στο θετικό γεγονός της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, ενώ επισημαίνει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος η ομάδα έχει συγκεντρώσει στη φετεινή περίοδο τους ίδιους βαθμούς με πέρυσι, με μόνο έναν διαφορά.

Τότε γιατί παραιτείται; «Επειδή η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί», όπως αναφέρει.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γνωστός ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο ακούγεται έντονα το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, που οδήγησε πέρυσι την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε  στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.  

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League.
Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here