Παραληρεί ο Μπουλούτ: Πόλεμος με Ελλάδα=Άνδρας χτυπά μωρό

1
156

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο συμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ που καταφέρθηκε και πάλι εναντίον της Ελλάδας εξηγώντας σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ότι δεν διεξάγουν πόλεμο με τη χώρα μας γιατί είναι πολύ αδύναμη. «Θα είναι λες και ένας άνδρας χτυπά μωρό στην κούνια» είπε χαρακτηριστικά ο Μπουλούτ.

«Θα ήταν ενοχλητικό να διεξάγουμε έναν πόλεμο εναντίον της Ελλάδας από τεχνική άποψη. Θα είναι σαν ένας άνδρας να χτυπά ένα μωρό στην κούνια. Δείτε την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας» είπε ο Μπουλούτ.

Επίσης, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου επανέλαβε ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα αλλά και ότι κατέβασαν από τιος βραχονησίδες όλες τις σημαίες. Όπως είπε, υπάρχει και το σχετικό βίντεο, το οποίο έστειλαν στην Ελλάδα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι και αυτό κάτι να καθόμαστε στο ηλιοβασίλεμα και βλέποντας τη σκιά μας να λέμε πόσο μεγάλοι ήμαστε.
    Μόνοαγαπητοί γέιτονες αν επιτεθείτε στην Ελλαδα μπορεί το παιδί να σας κάνει τόση ζημιά που ρην επόμενη μέρα να βρεθείτε χωρισμένοι στα δύο ή και στα τρία. ¨εχετε δεί ποτέ σκύλο να επιυτίθεται σε γατάκι και μετά να φέυγει σκούζοντας με την μούρη του τσαλακωμένη εε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here