«Παράπλευρη απώλεια» στο σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Αυτοκτόνησε μάνατζερ αστέρων

0
120

Η 50χρονη μάνατζερ αστέρων Τζιλ Μέσικ έθεσε τέλος στη ζωή της ενώ τον τελευταίο καιρό είχε δει το όνομά της να εμπλέκεται στο σκάνδαλο Γουάινσταϊν καθώς η ίδια ήταν εκπρόσωπος της ηθοποιού Ρόουζ ΜακΓκάουαν το 1997, την περίοδο που η ίδια ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον παραγωγό, και είχε μάλιστα κλείσει η ίδια στην πελάτισσά της το “ραντεβού βιασμού”.

Οι συγγενείς της στην ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν τον θάνατό της «παράπλευρη απώλεια» του σκανδάλου, ενώ σημείωσαν ότι τόσο η ηθοποιός Ρόουζ Μακ Γκάουαν όσο και ο Χάρβεϊ Γουάινστάιν έσυραν το όνομά της στη λάσπη παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν είχε κάνει τίποτα κακό.

Επίσης υπαινίχθησαν ότι το βιβλίο της ΜακΓκάουαν όπου άφηνε υπόνοιες για τον ρόλο της μάνατζέρ της την βραδιά του «βιασμού» της, συνέβαλε στην αυτοκτονία της γυναίκας. 

Οι κατηγορίες της ΜακΓκάουαν ήταν γι’ αυτήν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» καθώς «είχε μόλις αρχίσει να βάζει σε τάξη τη ζωή της μετά την ψυχολογική της κατάρρευση μερικά χρόνια πριν» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι οικείοι της Μέσικ.

Η ΜακΓκάουαν καταγγέλλει ότι ο Γουάινσταϊν την είχε βιάσει έπειτα από επαγγελματικό ραντεβού που της είχε κλείσει η μάνατζέρ της το 1997 σε ξενοδοχείο, ραντεβού που ο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ μετέφερε στη σουίτα του.

Μάλιστα, η ηθοποιός κατά καιρούς άφηνε αιχμές τονίζοντας ότι ο μεγαλοπαραγωγός είχε ομάδα ατόμων που τον βοηθούσαν να «ξεμοναχιάζει» τα θύματά του, αποκαλώντας αυτά τα πρόσωπα «αδίστακτους προαγωγούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here