Παραπομπή Κασιδιάρη ζητάει η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

0
78

Την παραπομπή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ζητούν τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας μετά την προκλητική ενέργειά του να αξιώσει την απομάκρυνση του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά από την κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αποκαλώντας τον «Τούρκο κατάσκοπο».

Με ομόφωνη απόφασή τους –πλην της Χ.Α.- τα κόμματα που συμμετέχουν στην Επιτροπή με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητούν την παραπομπή του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Δουζίνας μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι «έγινε μία αήθης επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που αποκαλέστηκε κατάσκοπος και πράκτορας των Τούρκων».

Και πρόσθεσε πως «υπήρξε μεγάλη αντίδραση από το σύνολο των κομμάτων και με ομόφωνη απόφαση στέλνουμε στον Πρόεδρο της Βουλής το απόσπασμα από τα πρακτικά που διαγράφηκαν για να επιληφθεί – γιατί οι ύβρεις αποτελούν προσβολή όχι μόνο για τον κ. Μουσταφά, αλλά προς όλους βουλευτές και τον λαό που τους ψήφισε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here