Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Μητρόπουλου

0
51

Οι καταγγελίες του Βίκτωρα Μητρόπουλου για εξαγορά ψήφων στις πρόσφατες εκλογές της EΠΟ έκανε τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιρτζόγλου να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση ύστερα από τις καταγγελίες του Βίκτωρα Μητρόπουλου για εξαγορά ψήφων στις φετινές εκλογές της ΕΠΟ.

Ο κ. Μητρόπουλος είχε ισχυρισθεί πως διατέθηκαν 6 εκατ. ευρώ (3,5 εκατ. για λογαριασμό της νικήτριας παράταξης και 2,5 εκατ. για λογαριασμό της ηττημένης).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μητρόπουλος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: «Καλό είναι που επιτέλους θα ξεκινήσει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα… Χαίρομαι που έγινε αυτή η παρέμβαση. Δεν είναι μόνο αυτές οι εκλογές, είναι και προηγούμενες όπου διατέθηκαν χρήματα. Και οι προηγούμενες διοικήσεις βγήκαν με χειραγώγηση. Είναι καιρός, επιτέλους, να ξεκινήσει η έρευνα… Όταν με καλέσει ο εισαγγελέας, θα πω όσα είπα και στην εκπομπή και όσα στοιχεία έχω στα χέρια μου. Μετά εκείνος θα κρίνει πώς θα προχωρήσει την υπόθεση.

Ποτέ κανείς δεν έκανε κάποια καταγγελία για το τι συνέβαινε μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην ξέρει πως οι εκάστοτε εκλογές είναι χειραγωγημένες. Είπα αυτό που ξέρει κάθε Έλληνας. Ο μόνος υπουργός που άκουγε και ήξερε τι γινόταν ήταν ο κύριος Ορφανός…

Μην είστε τόσο σίγουροι πως η δική μου καταγγελία θα πέσει στο κενό, όπως των προηγούμενων. Είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και ξέρω πάρα πολύ καλά ποια πράγματα πρέπει να διερευνηθούν και πώς. Όσοι έβαλαν το… χέρι στο μέλι ή πήραν γεύση από την κωμωδία που λέγεται εκλογές, να μην κοιμούνται τόσο ήσυχοι…».

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here